Synaptics Driver Nasıl Kurulur

Makaleler
4
Daha fazla  
İki gündür bu sürücü yüzünden mavi ekran hatası alıyorum. Sürücüyü kaldırdığımda touchpad neredeyse kullanılmayacak hale geliyor. Kendilerinin sitesinden yüklediğimde yüklendi diyor, fakat yüklendiğine dair hiçbir belirti olmuyor. Ben de notebookumla beraber gelen USB'den kuruyorum. Fakat bu sefer de mavi ekran sorunu oluyor. Nasıl kurabilirim, ne yapmam lazım?

@MF donanım kimliğini nerden bulup yazacağımı söyler misiniz?

@Silinen üye deneyeceğim, umarım düzelir.

Maalesef sorunuma çözüm olmadı, bugün aynı hatayı tekrar aldım.
Donanım kimliğini aşağıda kendi anlattığım yol ile bulabilirsin:

• Denetim masasına gir
  • Donanım ve Ses'e gir
  • Fare bölümüne tıkla
  • Donanım'a tıkla
  • Donanım'dan özellikler kısmına gel
  • Ayrıntılar kısmına tıkla oradaki kısımdan donanım kimliğine bak. CTRL+C ile kopyalayıp bizlerle paylaşabilirsin.
İyi Sosyaller.

Driveri güncellemekten vazgeçtim, acaba bu sorun ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir mi? Mavi ekranda SynTP.sys diyor ama, sıcaklıklara mavi ekran vermeden önce bakamadım fakat 90 dereceye ulaştığını düşünüyorum. Az önce bir test yaptım aynı oyunda 90 dereceye kadar çıktı, masada oynamaya karar verdim.

@Silinen üye

Yüklediğin sürücüyü güvenli modda kaldırıp sistemi yeniden başlatıp kurmayı dene.
Olmaz ise yine güvenli modda kaldırıp yine güvenli modda sürücüyü yükle.

Not : Windows update ile benim bilgisayarın Synaptic sürücüsünü güncelledim bende mavi ekran almıştım. Sorun sürücü ile ilgiliydi, eski sürücüyü yükleyerek yukarıda yazdıklarım ile sorunumu çözmüştüm.

Çözüm olmaz ise donanım kimliğiniz ile bulmaya çalışın, bulamazsanız donanım kimliğinizi paylaşın lütfen.
Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı