synaptics.exe virusü nasıl silinir?

Hocam tam touchpad diyecektiniz ama ben bunu indirdim touchpad driveri diye . Şimdi yandikkkk.
Hocam bu driver değil mi ? Ben indirdim bunu Lenovo'nun sitesinden. Benim masaüstünde fotoğraflarım var ?

Konuyu hortlatayım bütün çözümleri denememe rağmen gitmiyor. Bütün antivürüs programlarını denedim sadice kısa süreliğine yok oluyor ama sonra tekrar beliriyor. Kaynak izleyicisinde hala açık olduğunu görebiliyorum ama zararı yok galiba CPU falan kullanmıyor. Bence bazı sistemler için gerekli bir yazılım. Bir uygulamayı yüklerken bunu yükler misin diye soruyordu eskiden böyle şeylere takmıyordum ama kabul edip geçiyordum ve o sırada bu yazılımı yükledi. O Zaman'dan beri sistemimde ve yok edemiyorum.

Aynı sorunu yaşıyorum gevurun virüsü bütün programları değitirdi. Her şeyin ismi virüsle aynı.

O Lenovo'nun kendi sitesinde olan bir touchpad driveri. Driver indirdiyseniz silmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…