K Kere_M_M Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 85 1 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar benim laptopa format attırmıştım, eve gelip başlatınca touchpadi kapatamadım. Sürücüsü silinmiş, Synaptics sürücüsünü tekrar nasıl yüklerim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
Arkadaşlar benim laptopa format attırmıştım, eve gelip başlatınca touchpadi kapatamadım. Sürücüsü silinmiş, Synaptics sürücüsünü tekrar nasıl yüklerim?
Çözüm Againbirth 1 Mayıs 2020 Laptopun modelini nete yazıp touchpad Driver yazarak aratın ve driver'i indirip kurun. Probleminiz çözülür.
Laptopun modelini nete yazıp touchpad Driver yazarak aratın ve driver'i indirip kurun. Probleminiz çözülür.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 1 Mayıs 2020 #2 Laptopun modelini nete yazıp touchpad Driver yazarak aratın ve driver'i indirip kurun. Probleminiz çözülür. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Laptopun modelini nete yazıp touchpad Driver yazarak aratın ve driver'i indirip kurun. Probleminiz çözülür.
SCROUB Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 279 Çözümler 3 1 Mayıs 2020 #3 Laptop model ile Synaptics aratın, laptop markanızın kendi sitesinden indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
KS KS K Kere_M_M Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 85 2 Mayıs 2020 #4 Againbirth dedi: Laptopun modelini nete yazıp touchpad driver yazarak aratın ve driver'i indirip kurun. Probleminiz çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sorunum çözüldü. SCROUB dedi: Laptop model ile Synaptics aratın, laptop markanızın kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sorunum çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Againbirth dedi: Laptopun modelini nete yazıp touchpad driver yazarak aratın ve driver'i indirip kurun. Probleminiz çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sorunum çözüldü. SCROUB dedi: Laptop model ile Synaptics aratın, laptop markanızın kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sorunum çözüldü.
SCROUB Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 279 Çözümler 3 25 Eylül 2020 #5 Kere_M_M dedi: Teşekkürler, sorunum çözüldü. Teşekkürler, sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Kere_M_M dedi: Teşekkürler, sorunum çözüldü. Teşekkürler, sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne demek.