SyncMaster 933 Samsung ekran karıncalanması

furkan dağ

Decapat
Merhaba. Benim ekranda yer yer karıncalanmalar oluyor. 2 monitör var. İkisi ile de denedim sonuç aynı. Hz'yi değiştirince sorun geçiyor fakat yine sıkıntı oluyor. Mesela 60Hz'deyken karıncalanma olunca 75hzye çekiyorum düzeliyor ve 75Hz'de kalıyor fakat birkaç saat sonra 75Hz'deyken sorun çıkıyor. 60Hz'ye alıyorum geçiyor. Anlamadım yardımcı olur musunuz? Dönüştürücü ile kullanıyorum ana kullandığım ekran SyncMaster 933 Samsung ekran kartı ise RX 580 4 GB.

Kaliteli bir dönüştürücü almazsanız böyle oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyiniz. Ardından ekran kartı ve monitörünüze uygun olan dönüştürücüyü bularak satın alabilirsiniz. Bu sayede sorun çözülmüş olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaliteli bir dönüştürücü almazsanız böyle oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyiniz. Ardından ekran kartı ve monitörünüze uygun olan dönüştürücüyü bularak satın alabilirsiniz. Bu sayede sorun çözülmüş olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

onla alakası yok bence başka bir çözüm yolu filan varmı

maalesef belki ilerde yarın kabloları değiştireceğim berdan pardon sinan :D
Kabloları değiştir olmaz ise dönüştürücüden kaynaklıdır. Rx 580 için analog dönüştürücü yerine digital dönüştürücü alman gerekiyor. Sen kabloları değiştir olmazsa yaz buraya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı