S SalixorTurkey Femtopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 2 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar bu hatayı alıyorum yardım, edebilecek var mı?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Bilgisayar biliminde, bir sözdizimi hatası, derleme zamanında yazılması amaçlanan bir karakter veya belirteç dizisinin sözdizimindeki bir hatadır. Bir program tüm sözdizimi hataları düzeltilene kadar derlenmez. Demiş google.
Bilgisayar biliminde, bir sözdizimi hatası, derleme zamanında yazılması amaçlanan bir karakter veya belirteç dizisinin sözdizimindeki bir hatadır. Bir program tüm sözdizimi hataları düzeltilene kadar derlenmez. Demiş google.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #3 Hocam hata zaten var ki uygulama syntax hatası vermiş. Sizin dediğiniz şey biraz saçma olmuş sanki
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 20 Şubat 2021 #4 Reis_Ndombele dedi: Hocam hata zaten var ki uygulama syntax hatası vermiş. Sizin dediğiniz şey biraz saçma olmuş sanki Genişletmek için tıkla... Arkadaş bu hatayı alıyorum demiş. Yazdığım kodun neresinde hata var dememiş.
Reis_Ndombele dedi: Hocam hata zaten var ki uygulama syntax hatası vermiş. Sizin dediğiniz şey biraz saçma olmuş sanki Genişletmek için tıkla... Arkadaş bu hatayı alıyorum demiş. Yazdığım kodun neresinde hata var dememiş.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #5 Münyr dedi: Arkadaş bu hatayı alıyorum demiş. Yazdığım kodun neresinde hata var dememiş. Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım ama adam "yardım edebilecek var mı?" demiş. SalixorTurkey dedi: Arkadaşlar bu hatayı alıyorum yardım, edebilecek var mı? Eki Görüntüle 888278 Genişletmek için tıkla... print(change, "hakkınız kaldı") playerNumbers = int(input("Daha küçük bir sayı seçiniz")) Kodları "elif" ile aynı hizada. O kodlara bir tab yapmayı deneyebilir misiniz?
Münyr dedi: Arkadaş bu hatayı alıyorum demiş. Yazdığım kodun neresinde hata var dememiş. Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım ama adam "yardım edebilecek var mı?" demiş. SalixorTurkey dedi: Arkadaşlar bu hatayı alıyorum yardım, edebilecek var mı? Eki Görüntüle 888278 Genişletmek için tıkla... print(change, "hakkınız kaldı") playerNumbers = int(input("Daha küçük bir sayı seçiniz")) Kodları "elif" ile aynı hizada. O kodlara bir tab yapmayı deneyebilir misiniz?
S SalixorTurkey Femtopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 2 20 Şubat 2021 #6 Teşekkür ederim düzeldi. Reis_Ndombele dedi: Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım ama adam "yardım edebilecek var mı?" demiş. Print(change, "hakkınız kaldı") Playernumbers = int(input("daha küçük bir sayı seçiniz")) Kodları "Elif" ile aynı hizada. O kodlara bir Tab yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi.
Teşekkür ederim düzeldi. Reis_Ndombele dedi: Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım ama adam "yardım edebilecek var mı?" demiş. Print(change, "hakkınız kaldı") Playernumbers = int(input("daha küçük bir sayı seçiniz")) Kodları "Elif" ile aynı hizada. O kodlara bir Tab yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #7 SalixorTurkey dedi: Teşekkür ederim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi çalışmalar.