D delibela Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 192 27 Eylül 2020 #1 LG G3 telefonum var şarjı çok hızlı bitiyor. Elime syrox batarya geçti. Bu bataryayı kullanmalı mıyım?
LG G3 telefonum var şarjı çok hızlı bitiyor. Elime syrox batarya geçti. Bu bataryayı kullanmalı mıyım?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 27 Eylül 2020 #2 Hiçbiri orijinal bataryanın yerini tutmuyor ne yazık ki. Orijinalinden daha iyi performans verirse kullanabilirsiniz ama bir süre sonra o da eski batarya gibi olur.
Hiçbiri orijinal bataryanın yerini tutmuyor ne yazık ki. Orijinalinden daha iyi performans verirse kullanabilirsiniz ama bir süre sonra o da eski batarya gibi olur.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 27 Eylül 2020 #3 Meh seviyesinde bir batarya, adaptörünü kullanmıştım bozulmadan kaybettim. Tableti vardı, patlamadan 3 yıl kullandım birde.
Meh seviyesinde bir batarya, adaptörünü kullanmıştım bozulmadan kaybettim. Tableti vardı, patlamadan 3 yıl kullandım birde.
D delibela Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 192 27 Eylül 2020 #4 Peki patlama şişme falan yapar mı?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 27 Eylül 2020 #5 Ben 1 yıla yakın kullanmak zorunda kalmıştım, işimi gördü bir sorun da çıkarmadı.
D delibela Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 192 27 Eylül 2020 #6 Şimdi ben hangi bataryayı kullanmalıyım? Orjinal batarya ile syrox batarya hemen hemen aynı süre götürüyor. Syrox bir tık daha iyi.
Şimdi ben hangi bataryayı kullanmalıyım? Orjinal batarya ile syrox batarya hemen hemen aynı süre götürüyor. Syrox bir tık daha iyi.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 27 Eylül 2020 #7 delibela dedi: Şimdi ben hangi bataryayı kullanmalıyım? Orjinal batarya ile syrox batarya hemen hemen aynı süre götürüyor. Syrox bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman syrox kullanabilirsiniz.
delibela dedi: Şimdi ben hangi bataryayı kullanmalıyım? Orjinal batarya ile syrox batarya hemen hemen aynı süre götürüyor. Syrox bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman syrox kullanabilirsiniz.