bacha Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Selamlar. Syrox batarya aldım fakat patlar mi diye ufak bir korku var içimde. Kullananlar varsa yazabilir mi patlayip patlamadigini.
Selamlar. Syrox batarya aldım fakat patlar mi diye ufak bir korku var içimde. Kullananlar varsa yazabilir mi patlayip patlamadigini.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.025 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Syrox'un şarj adaptörü var, bir sorun yaşamadım.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 Pek de kaliteli bir marka değil.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #4 bacha dedi: Selamlar. Syrox batarya aldım fakat patlar mi diye ufak bir korku var içimde. Kullananlar varsa yazabilir mi patlayip patlamadigini. Genişletmek için tıkla... Var bende kaç ay kullandım Samsung telefona patlama falan olmadı ısındığını bile görmedim ama ömürleri biraz kısa.
bacha dedi: Selamlar. Syrox batarya aldım fakat patlar mi diye ufak bir korku var içimde. Kullananlar varsa yazabilir mi patlayip patlamadigini. Genişletmek için tıkla... Var bende kaç ay kullandım Samsung telefona patlama falan olmadı ısındığını bile görmedim ama ömürleri biraz kısa.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Ağustos 2021 #5 Vasat bir marka. Patlayacağını sanmam ancak bataryanın ömrü pek uzun olmaz.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #6 baran_basaran dedi: Vasat bir marka. Patlayacağını sanmam ancak bataryanın ömrü pek uzun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kaç yıllık marka herkesin evinde neredeyse var öyle bir olay olsa duyulur hep.
baran_basaran dedi: Vasat bir marka. Patlayacağını sanmam ancak bataryanın ömrü pek uzun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kaç yıllık marka herkesin evinde neredeyse var öyle bir olay olsa duyulur hep.