Kebapcı Yoctopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım.
Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Kebapcı dedi: Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Syrox gibi dandik markaların ürünlerini önermem. Fiyatına göre Kingston USB'yi tercih edebilirsiniz.
Kebapcı dedi: Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Syrox gibi dandik markaların ürünlerini önermem. Fiyatına göre Kingston USB'yi tercih edebilirsiniz.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.300 Makaleler 1 Çözümler 331 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 10 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria G2 500 GB NVMe Gen3 HDD: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: 2 tane 9cm fanlı 2 borulu Snowman marka bir şey Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #3 Kebapcı dedi: Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Kaliteli markalara bakıp da ikisi arasında kalamazsın, Syrox güzel bir marka değil.
Kebapcı dedi: Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Kaliteli markalara bakıp da ikisi arasında kalamazsın, Syrox güzel bir marka değil.
Aron feller 1 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıkıcı hayat 22 Aralık 2024 #4 Kebapcı dedi: Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Kingston.
Kebapcı dedi: Merhaba hocam. Arabaya müzik atmak için flash alacağım bazılarını tamamen okumuyor. O yüzden kaliteli markalara baktım ve bu ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Kingston.