V8 benim daha çok hoşuma gitti ama claw tutuş uygun olduğu için ve bende palm tuttuğum için tereddüte kaldımBen v8 kullanıyorum. G203'den geçtim çok kaliteli bir mouse. Küçük ve orta eller için uygun olduğunu düşünüyorum. Bence alınır
Tutuş için mouse şekli de çok önemli bence. Palm Tutuş için ergonomik mouselar daha uygun olabilir. G203 de finger tutuş yaparken şu an claw tutuşa geçtim. Elin küçük olduğu için palm tutuşa uygun olabilir v8. Ben denediğimde palm grip için mouse biraz küçük kaldı ama benim elim 18-19cmV8 benim daha çok hoşuma gitti ama claw tutuş uygun olduğu için ve bende palm tuttuğum için tereddüte kaldım
Benim elim küçük olduğu için tam oturur büyük ihtimalle tşkler sipariş edicem büyük ihtimalleTutuş için mouse şekli de çok önemli bence. Palm Tutuş için ergonomik mouselar daha uygun olabilir. G203 de finger tutuş yaparken şu an claw tutuşa geçtim. Elin küçük olduğu için palm tutuşa uygun olabilir v8. Ben denediğimde palm grip için mouse biraz küçük kaldı ama benim elim 18-19cm
aldınız mı hocam ?Benim elim küçük olduğu için tam oturur büyük ihtimalle tşkler sipariş edicem büyük ihtimalle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.