erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar misal /sys'e girdim. Metin olarak okunabilir dosyalar var ve içlerinde parametreleri yazıyor. Bunları hızlıca terminalden nasıl okuyabilirim? grep kullanıyordum sanki bir ara bu iş için ama. Emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Misal: /sys/module/clocksource/parameters okuması yapacağım.
Arkadaşlar misal /sys'e girdim. Metin olarak okunabilir dosyalar var ve içlerinde parametreleri yazıyor. Bunları hızlıca terminalden nasıl okuyabilirim? grep kullanıyordum sanki bir ara bu iş için ama. Emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Misal: /sys/module/clocksource/parameters okuması yapacağım.
Çözüm Bayram Tempest 29 Haziran 2023 erengore dedi: Hiç kullanmadığım bir komut. Kullanımını anlatır mısınız? O belirttiğim dizinde misal nasıl görüntülerim hızlıca? Genişletmek için tıkla... cat /dosya/yolu biçiminde yazarsanız dosyanın içinde yazanlar terminalinizde görünür hocam. Örnek:
erengore dedi: Hiç kullanmadığım bir komut. Kullanımını anlatır mısınız? O belirttiğim dizinde misal nasıl görüntülerim hızlıca? Genişletmek için tıkla... cat /dosya/yolu biçiminde yazarsanız dosyanın içinde yazanlar terminalinizde görünür hocam. Örnek:
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2023 #2 cat komutu işe yaramıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 The Shorekeeper dedi: cat komutu işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadığım bir komut. Kullanımını anlatır mısınız? O belirttiğim dizinde misal nasıl görüntülerim hızlıca? Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: cat komutu işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadığım bir komut. Kullanımını anlatır mısınız? O belirttiğim dizinde misal nasıl görüntülerim hızlıca?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.862 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #4 erengore dedi: Hiç kullanmadığım bir komut. Kullanımını anlatır mısınız? O belirttiğim dizinde misal nasıl görüntülerim hızlıca? Genişletmek için tıkla... cat /dosya/yolu biçiminde yazarsanız dosyanın içinde yazanlar terminalinizde görünür hocam. Örnek: Artı 0 Eksi Çözüm
erengore dedi: Hiç kullanmadığım bir komut. Kullanımını anlatır mısınız? O belirttiğim dizinde misal nasıl görüntülerim hızlıca? Genişletmek için tıkla... cat /dosya/yolu biçiminde yazarsanız dosyanın içinde yazanlar terminalinizde görünür hocam. Örnek: