Sysinfocap.exe yüksek RAM kullanımı

• Konuyu başlatan Ta So
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.213

Ta So

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13500h
RTX 4050 mobil
3200 mhz ram
500gb SSD
sysinfocap.exe adlı uygulama yüksek bellek kullanıyor her seferinde görevi sonlandırmam gerekiyor. Ancak bir süre sonra yeniden başlıyor. Bu da oyun oynarken tam %99 bellek kullanımı olduğunda PC takılıyor ve çoğu şeye yanıt vermiyor bu nasıl çözülür. Kaldırmayı denedim ama sistem uygulaması olduğu için olmuyor. Bunun öncesinde aynı şeyi Intel Arc Control assist yapıyordu onu kaldırdım geçti.

sysinfocap.exe adlı uygulama yüksek bellek kullanıyor her seferinde görevi sonlandırmam gerekiyor. Ancak bir süre sonra yeniden başlıyor. Bu da oyun oynarken tam %99 bellek kullanımı olduğunda PC takılıyor ve çoğu şeye yanıt vermiyor bu nasıl çözülür. Kaldırmayı denedim ama sistem uygulaması olduğu için olmuyor. Bunun öncesinde aynı şeyi Intel Arc Control assist yapıyordu onu kaldırdım geçti.

Hocam benim bilgisayarda yoktu HP Bilgisayarlar için yapılmış bir yazılımmış eğer başlangıç kısmında HP bilgisayar ile ilgili bir şey açıksa kapatmanızı öneririm

SysInfoCap.exe HP Sistem Bilgisi HSA Hizmeti sürecine ait olan çalıştırılabilir bir exe dosyasıdır. SysInfoCap HP yazılım geliştiricisi tarafından geliştirilen yazılım.

Bir şeyler vardı. Onları kapattım. Yine oldu ama hizmetlerden HP system info hsa service var onun başlatılması otomatikti. Onu elle yaptım. Bu ben başlatmadıkça başlamaz anlamına geliyor deme?

Sysinfocap.exe nin altında çalışan bu hizmet vardı.

Bir şeyler vardı. Onları kapattım. Yine oldu ama hizmetlerden HP System info hsa service var onun başlatılması otomatikti. Onu elle yaptım. Bu ben başlatmadıkça başlamaz anlamına geliyor deme?

Sysinfocap.exenin altında çalışan bu hizmet vardı.

Evet hocam siz başlatmadıkça başlamaz.

Hocam bende de aynı sorun var ama özlliklerden devre dışı yapınca bazen çalışıyor tekrardan kapatmak zorunda kalıyorum bunun kalıcı bir çözümü yok mu?

Uygulamayı kaldırmak ama çok RAM tüketen bir şey değilse kalması sorun yaratmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı