Bu arada sorunu çözdüm arkadaşlar eğer bu sorunu yaşayan olursa gene de belirteyim. CMD'yi yönetici olarak başlatın ve şu kodu girin: sc stop "SysMain" & sc Config "SysMain" start = disabled.
Windows'un arama yerine hizmetler yazacaksın ve gireceksin, SysMain'i kapatacaksın. Uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlıyor ama HDD olduğu için yavaşlatacaktır.
Windows'un arama yerine hizmetler yazacaksın ve gireceksin, SysMain'i kapatacaksın. Uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlıyor ama HDD olduğu için yavaşlatacaktır.
Bu arada sorunu çözdüm arkadaşlar eğer bu sorunu yaşayan olursa gene de belirteyim. CMD'yi yönetici olarak başlatın ve şu kodu girin: sc stop "SysMain" & sc Config "SysMain" start = disabled.
Böylece sorun çözülüyor.
Evet evet ama sorunu çözdüm zaten teşekkürler gene de.
Hard disk kullanılırken SysMain kapatılmasını önermiyorum. İlk başta hiçbir fark yokmuş gibi geliyor fakat daha sonra 40 saniyede açılan bilgisayarlar 2 dakika civarında açılmaya başlıyor, program açılma süreleri kat kat artıyor. Kapatmak isterseniz services.msc den devre dışı yapıp durdurup kapatabilirsiniz.