AlpereNN17 Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 26 2 Aralık 2022 #1 SysMain hizmeti hakkında bir şeyler duydum. HDD'de kapatılmasın gibi, bende bir SSD var. Kapatsam sorun olur mu herhangi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
SysMain hizmeti hakkında bir şeyler duydum. HDD'de kapatılmasın gibi, bende bir SSD var. Kapatsam sorun olur mu herhangi?
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #2 AlpereNN17 dedi: SysMain hizmeti hakkında bir şeyler duydum. HDD'de kapatılmasın gibi, bende bir SSD var. Kapatsam sorun olur mu herhangi? Genişletmek için tıkla... Evet rahatlıkla kapatabilirsiniz ancak SysMain performansı koruyan bir şey. Ancak yine de düşürdüğüne dahil bilgiler var.
AlpereNN17 dedi: SysMain hizmeti hakkında bir şeyler duydum. HDD'de kapatılmasın gibi, bende bir SSD var. Kapatsam sorun olur mu herhangi? Genişletmek için tıkla... Evet rahatlıkla kapatabilirsiniz ancak SysMain performansı koruyan bir şey. Ancak yine de düşürdüğüne dahil bilgiler var.
AlpereNN17 Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 26 3 Aralık 2022 #3 Sloty dedi: Evet rahatlıkla kapatabilirsiniz ancak SysMain performansı koruyan bir şey. Ancak yine de düşürdüğüne dahil bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam eyvallah.
Sloty dedi: Evet rahatlıkla kapatabilirsiniz ancak SysMain performansı koruyan bir şey. Ancak yine de düşürdüğüne dahil bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam eyvallah.
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 AlpereNN17 dedi: Teşekkür ederim hocam eyvallah. Genişletmek için tıkla... ne demek hocam