SysMain ve telemetry disk sorunu

Ben buna katılmıyorum, birçok hard diskli bilgisayarda denedim, sysmain servisinin hard diskte de işe yaramaz olduğunu düşünüyorum. Bu servisi kapatın, yapacağınız çok kısa bir işlem, sonra geri açabilirsiniz. Bunun için hala araştırma yapmanıza gerek yok, kendiniz deneyin.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Şu anda bilgisayar normal gayet her şey harika. Ama şu son soruyu soracağım sonra konu kapanabilir. Arkadaşlar virüs olma ihtimali var mı? SysMain, telemetry hizmetlerini bana söylediniz güzel. Ama SysMain'in içine sızmış bir virüs olabilir mi?

Arkadaşlar bir şey soracağım. Şu anda bilgisayar normal gayet her şey harika. Ama şu son soruyu soracağım sonra konu kapanabilir. Arkadaşlar virüs olma ihtimali var mı? SysMain, telemetry hizmetlerini bana söylediniz güzel. Ama SysMain'in içine sızmış bir virüs olabilir mi?

Kaspersky ile bilgisayarınızı taratın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı