Systeam uptime in nanosecond 1063772642

mdcryz

Hectopat
İyi geceler sevgili technopat okuyucuları sistemime rehberiniz doğrultusunda Yosemite kurarken böyle bir hata ile karşılaştım ve işin içinden çıkamadım.Sizlerin yardımı ile yosemite kuracağıma inanıyorum.
Sistemimim özelikleri :
Anakart :ECS H61H2-M2
Ram : 4 GB Kingston 1333 MHZ
HDD : 64 GB SSD ve 1 TB Samsung HDD
Ekran Kartı : Onbord İntel HD Series

Hata resmi :

Kurulum USB icinde FakeSMC.kext ve nullcpupowermanagent.kextlerinin yüklü olduğundan emin ol.

Yalnız rehberde FakeSMC.kext haricindekileri silmem gerektiği yazıyordu sildim. bende sizin dediginiz gibi .raw dosyasını tekrar yazıdırım nullcpupowermanagent.kext ve fakesmc dosyasını silmedim silmediğim taktirde . bluetooth controller hatası veriyor yazılar birbirine giriyor. 3 gündür kuramadım denemediğim araştırmadığım rehber kalmadı

[HASHTAG]#recepbaltaş[/HASHTAG] Müsait olduğun bir zamanda sizden yardım bekliyorum kurmaktan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

hemen deniyorum ve sonuçu paylaşıyorum

Su Kodları denermisin
GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000 -x -f -v

malesef gene yazılar birbirine girdi.

FakeSMC hariç sildim birde öyle denedim. nano hatası vardı gene aynı acaba sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa söylerse parça değişimi yapabilirim.

Sorun hale devam ediyor yardımcı olabilen varmı.

HDGraphics desteklemiyor. İşlemci modeline göre id bulabilirsen öyle dene.

intel g620 işlemci var elimde evet denedim. gene olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…