Systeam uptime in nanosecond 1063772642

Yaptığınız işlemlere bakılırsa, ekran kartında takılıyorsunuz. Uygun fiyatlı Nvidia ekran kartı alırsanız sorun kalmaz. Eğer ekran kartı olmadan kuruluma geçmek istiyorsanız, Windows ortamında Tranmac adlı program ile kurulum Usb seçip, şu yolu izleyerek System/Library/Extensions klasöründen Intel HD ile başlayan bütün kextleri silmeniz gerekiyor.

kullandıgım kasa mini itx vesa kasa ondan ekran kartı takamıyorum hemen deniyorum ve paylaşıyorum

Kext Pach No Found yazarak Nano hatası verdi malesef gene aynı hata acaba neden böyle bir sorunu geçemiyoruz . Sorun nerde kesin bir bilsek.

Clover/Binaries patching menu/pm patch işaretleyip deneyin.

dediğin gibi kurulum başladı cpus=1 -x-v GraphicsEnabler=Yes komutu ile kurulum yaptım kurulum bittikten sonra reset attı açılırken gene nano second hatası veriyor şimdi kurarken girdigim komutları tekrar girdim ama sonuç yok bu arada dediginiz pm pacht işaretli iken kurulum yaptım ama yeniden başlayınca aynı sorunu tekrar verdi . ne yapmam gerekiyor su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…