Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Korkuttu adı bir garip geldi. Nedir bu şey? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-31 210716.png 3,7 KB · Görüntüleme: 53
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.479 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Aresmsy dedi: Korkuttu adı bir garip geldi. Nedir bu şey? Eki Görüntüle 2269842 Genişletmek için tıkla... Azman yetkilendirme yöneticisi gibi bir şey. .NET tabanlı rol bir erişim güvenlik çerçevesidir. Korkmanıza gerek yok.
Aresmsy dedi: Korkuttu adı bir garip geldi. Nedir bu şey? Eki Görüntüle 2269842 Genişletmek için tıkla... Azman yetkilendirme yöneticisi gibi bir şey. .NET tabanlı rol bir erişim güvenlik çerçevesidir. Korkmanıza gerek yok.
Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 virüs yok diyor ama kıllandım bi tedirginim şuan GeForce GTX 1060 dedi: Azman yetkilendirme yöneticisi gibi bir şey. .NET tabanlı rol bir erişim güvenlik çerçevesidir. Korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Bu tarz şeylere fazla kafa yoruyorum
virüs yok diyor ama kıllandım bi tedirginim şuan GeForce GTX 1060 dedi: Azman yetkilendirme yöneticisi gibi bir şey. .NET tabanlı rol bir erişim güvenlik çerçevesidir. Korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Bu tarz şeylere fazla kafa yoruyorum
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.479 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 Aresmsy dedi: Eki Görüntüle 2269844virüs yok diyor ama kıllandım bi tedirginim şuan Çok teşekkürler. Bu tarz şeylere fazla kafa yoruyorum Genişletmek için tıkla... Bende de var silmeyin. Sonra Windows kafayı falan yer.
Aresmsy dedi: Eki Görüntüle 2269844virüs yok diyor ama kıllandım bi tedirginim şuan Çok teşekkürler. Bu tarz şeylere fazla kafa yoruyorum Genişletmek için tıkla... Bende de var silmeyin. Sonra Windows kafayı falan yer.
Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 Böyle isim mi konur arkadaş ya. Bilgisayar bilgim de sıfırdır her gördüğümde kıllandırıyor Yada ben biraz fazla takıntılı da olabilirim
Böyle isim mi konur arkadaş ya. Bilgisayar bilgim de sıfırdır her gördüğümde kıllandırıyor Yada ben biraz fazla takıntılı da olabilirim
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.479 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #6 Aresmsy dedi: Böyle isim mi konur arkadaş ya. Bilgisayar bilgim de sıfırdır her gördüğümde kıllandırıyor Yada ben biraz fazla takıntılı da olabilirim Genişletmek için tıkla... Aynen banada garip geldi. Aresmsy dedi: Böyle isim mi konur arkadaş ya. Bilgisayar bilgim de sıfırdır her gördüğümde kıllandırıyor Yada ben biraz fazla takıntılı da olabilirim Genişletmek için tıkla... Bakın hocam herkes de var. Hatta işaretlediğim yeri okuyun rahat olun.
Aresmsy dedi: Böyle isim mi konur arkadaş ya. Bilgisayar bilgim de sıfırdır her gördüğümde kıllandırıyor Yada ben biraz fazla takıntılı da olabilirim Genişletmek için tıkla... Aynen banada garip geldi. Aresmsy dedi: Böyle isim mi konur arkadaş ya. Bilgisayar bilgim de sıfırdır her gördüğümde kıllandırıyor Yada ben biraz fazla takıntılı da olabilirim Genişletmek için tıkla... Bakın hocam herkes de var. Hatta işaretlediğim yeri okuyun rahat olun.
Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #7 GeForce GTX 1060 dedi: Aynen banada garip geldi. Eki Görüntüle 2269849 Bakın hocam herkes de var. Hatta işaretlediğim yeri okuyun rahat olun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, iyi akşamlar
GeForce GTX 1060 dedi: Aynen banada garip geldi. Eki Görüntüle 2269849 Bakın hocam herkes de var. Hatta işaretlediğim yeri okuyun rahat olun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, iyi akşamlar