Adından da anlaşılacağı üzere sistem ile ilgili bir görev. Kapatmak sıkıntı yaratabilir. Tavsiyem Superfetch ve Windows Search hizmetlerini kapatıp azalmasının keyfini çıkarmanız.Görev yöneticisinde System adlı program işlemciyi %21 kullanıyor. Görevi sonlandırsam bir şey olur mu? Oyunlarda FPS düşmesi yiyorum.
Ama 2 3 gün önce %2 veya %3 iken bir anda boşta kullanım %26 oldu.Adından da anlaşılacağı üzere sistem ile ilgili bir görev. Kapatmak sıkıntı yaratabilir. Tavsiyem Superfetch ve Windows Search hizmetlerini kapatıp azalmasının keyfini çıkarmanız.
Taradım 1 virüs buldum ve sildim. Ondan önce kullanım %90 larda idi. Şimdi %27 lerde felan.Bende öyle bir işlem görünmüyor. Virüs olma ihtimali var mı acaba?
Ota şeye virüs diyen kitleden biri daha. Standart sistem hizmetlerinin ismi System olarak geçiyor zaten. Bende de var gayet.Bende öyle bir işlem görünmüyor. Virüs olma ihtimali var mı acaba?
''Olabilir mi?'' diye kurdum cümleyi. Millete saldırmak yerine başka bir uğraş bulOta şeye virüs diyen kitleden biri daha. Standart sistem hizmetlerinin ismi System olarak geçiyor zaten. Bende de var gayet.
Onda da varmış ya sorun yok. Takma kafana. Sistem hizmeti dediyse öyledir.@Recep Baltaş
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Biraz internette gezindim. Windows Update ile başına gelmiş birisinin. Güncelleme yapıyor mu şuan bilgisayar kontrol edebilirsin.@Recep Baltaş
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.