Arkadaşlar, Valorant oynuyordum ve kulaklık sesinde ufak bir cızırtı var diye kulaklığı çıkar tak yaptım ve ses gelmedi. Ve kulaklıklığı tekrar çıkarınca da ses yoktu. Sonra Audio Switch'e filan bakarken oyunda hiçbir şey yapamadım. Win+Tab ile baktım orada bir hata vardı. Göz ardı ettim ve Win+Tab ile yeni masaüstüne geçip 1. masaüstünü kapadım ve sorun çözüldü. Bu hata dert etmem gereken bir şey mi çünkü hızlıca yaptığım araştırmada 1-2 yerde bunun tek çözümünün sistem değişikliği olduğunu gördüm. Sistem daha yeni be 3-4 ay oldu laptopu alalı. Sorunun tam erkan görüntüsü hatırladığım kadarıyla Google'dan buldum sorun şu şekilde.
Microsoft un soru sorabilidiğimiz sitesinde Bağımsız bir Danışman'nın istemesi üzerine ona sistemin .evtx dosyasını attım ve inceledi ve sorunun Malwarebytes dan kaynaklandığını söyledi.
Microsoft un soru sorabilidiğimiz sitesinde Bağımsız bir Danışman'nın istemesi üzerine ona sistemin .evtx dosyasını attım ve inceledi ve sorunun Malwarebytes dan kaynaklandığını söyledi.
Arkadaşlar, Valorant oynuyordum ve kulaklık sesinde ufak bir cızırtı var diye kulaklığı çıkar tak yaptım ve ses gelmedi. Ve kulaklıklığı tekrar çıkarınca da ses yoktu. Sonra Audio Switch'e filan bakarken oyunda hiçbir şey yapamadım. Win+Tab ile baktım orada bir hata vardı. Göz ardı ettim ve Win+Tab ile yeni masaüstüne geçip 1. masaüstünü kapadım ve sorun çözüldü. Bu hata dert etmem gereken bir şey mi çünkü hızlıca yaptığım araştırmada 1-2 yerde bunun tek çözümünün sistem değişikliği olduğunu gördüm. Sistem daha yeni be 3-4 ay oldu laptopu alalı. Sorunun tam erkan görüntüsü hatırladığım kadarıyla Google'dan buldum sorun şu şekilde.Microsoft un soru sorabilidiğimiz sitesinde Bağımsız bir Danışman'nın istemesi üzerine ona sistemin .evtx dosyasını attım ve inceledi ve sorunun Malwarebytes dan kaynaklandığını söyledi.
![]()
Son düzenleme: