TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 14 Mayıs 2021 #1 Nedir bu ne anlama geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Simero Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 204 Çözümler 2 Yer Panamalar 14 Mayıs 2021 #2 Valorant'ta sorun yaşıyorsunuz sanırım, bende bu sorunla karşılaşmıştım ticket attım 1 ay uğraş sonucu işe yaramadı en sonda format attım düzeldi.
Valorant'ta sorun yaşıyorsunuz sanırım, bende bu sorunla karşılaşmıştım ticket attım 1 ay uğraş sonucu işe yaramadı en sonda format attım düzeldi.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #3 Benim bir fikrim yok ama ne yapınca bu hatanın geldiğini de yazarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir.
Benim bir fikrim yok ama ne yapınca bu hatanın geldiğini de yazarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir.
TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 14 Mayıs 2021 #4 H picl raknhocam dedi: Benim bir fikrim yok ama ne yapınca bu hatanın geldiğini de yazarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız zamanlarda gelebiliyor Valorant olabilir ama bazen ondan olmadan da gelebilir araştırma yaptım net bir şey yok en iyisi buraya sorayım dedim. Format atmamam gerek bilgisayar düzeni oturmuşken en nefret ettiğim şeydir
H picl raknhocam dedi: Benim bir fikrim yok ama ne yapınca bu hatanın geldiğini de yazarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız zamanlarda gelebiliyor Valorant olabilir ama bazen ondan olmadan da gelebilir araştırma yaptım net bir şey yok en iyisi buraya sorayım dedim. Format atmamam gerek bilgisayar düzeni oturmuşken en nefret ettiğim şeydir