System Idle Process kaç olmalı?

cihan gürses

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetten baktığıma göre System Idle Process %50'nin aşşağısında olmalı, benimki %99 buda sistemin kasmasına sebep oluyor. Yani hız açısından bir sorun yok ama Chrome sekmelerinde açılışta kasmalar vs. oluyor. Ne yapmam gerekiyor? Bios ile alakalımıdır? Bios tarihi 2.15.13 yazıyor. Bios ile alaklı ise nasıl güncellerim? Cevaplar için teşekkürler.

Ctrl+Alt+Del yapıp işlemler menüsünden hangi dosyanın sistemi bu kadar fazla kullandığına bakabilirmisin ? Bi aralar virüs vardı ismini tam hatırlamıyorum.

Kardeş ben pek anlamadığım için sana resim yolladım. Kusura bakma. Virüs programı olarak Panda ve Avira ile temizledim ama sorunum çözülmedi. Şuan sadece Avira duruyor.

Arkadaşlar cevap yazacak yok mu? Yardım edermisiniz?

Sisteminizi yoran herhangi birşey yok gözüküyor. Ama şuan aklıma gelen bir şey var çok emin olmamak ile beraber,system idle process denilen şey sisteminizin yüzde kaçının boşta olduğunu gösteriyor açıklayacak olursak %95 gözükmesi donanımınızın sadece % 5 lik kısmının kullanıldığını gösterir diye hatırlıyorum.Tekrar dediğim gibi emin değilim hatırladığım bu yönde ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…