İyi günler bugün bilgisayarımın fan sesinin gereğinden fazla çıktığını anladım. Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman bu ses duruyordu. Anladığım o ki CPU'yu sömüren bir şey var, ben Görev Yöneticisi'ni açınca da direkt kendini kapatıyordu. Küçük bir araştırma yaptım ve CCE'nin KillSwitch adlı programıyla o uygulamayı buldum adı "System Idle Process" idi. Sonra buna sağ tıklayıp, "Kill Process" dedim ancak, resimdeki sorunla karşılaşıyorum. Çözümü nedir acaba? @Mikail Fidan@Murat5038@Recep Baltaş
Bahsettiğin uygulamayı kapatamazsın çünkü kernel uygulamasıdır. Kısaca sistemin uygulamasını kapatmaya çalışırsan hata alırsın
Virüsten veya sistem stabilitesini bozan uygulamaları bulmaya çalışıyorsan imzamda olan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaş. Aida64 raporu da alırsan iyi olur.
C:\Windows\SysWOW64\wirtual.exe
Bunu sil.
__ Bu klasör içlerini de sil;
c:\users\furkan\appdata\local\temp\
c:\windows\autokms\
c:\programdata\application data\belgeler\
c:\programdata\application data\documents\
c:\programdata\belgeler\
c:\programdata\documents\
____
CCleaner ile araçlar kısmında başlangıç kısmında ne varsa devre dışı bırak. Zamanlanmış görevler kısmında olanları da devre dışı bırak.
Windows + W tuşu ile çalıştır'a girin.
%programdata% yazıp girin. İçinde dediğim klasörler olması lazım. Görünmüyorsa gizli klasörleri gösteri işaretleyin.
%programdata% yazıp girdim ve de gizli klasörleri işaretle dedim ama, bu sefer de dediğiniz dosyalar yok. CCleaner ile bu sabah temizlik yapmıştım, o silmiş olabilir mi?