memoroketparmak Picopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 System service exception/dpc watchdog violation gibi daha hatırlamadığım mavi ekralar alıyorum minidump dosyaları gözükmüyor yapılması gereken şeyler yaptım ama gene gözükmedi sürekli olarak oluyor oyunlarda oluyor normalde hiç olmaz. Sistem özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G. Ekran kartı: ASUS RX 580 8 GB. Anakart: Gigabyte B450M-H RAM: Viper 2×16 3600MHz. Power: Corsair CX550F. Depolama: James Donkey JD M.2 NVMe SSD 500GB. Yazılım: Windows 11.
System service exception/dpc watchdog violation gibi daha hatırlamadığım mavi ekralar alıyorum minidump dosyaları gözükmüyor yapılması gereken şeyler yaptım ama gene gözükmedi sürekli olarak oluyor oyunlarda oluyor normalde hiç olmaz. Sistem özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G. Ekran kartı: ASUS RX 580 8 GB. Anakart: Gigabyte B450M-H RAM: Viper 2×16 3600MHz. Power: Corsair CX550F. Depolama: James Donkey JD M.2 NVMe SSD 500GB. Yazılım: Windows 11.
KS KS memoroketparmak Picopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #21 Einstein dedi: Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... kusura bakma üstad haftasonu evde değildim hatalı oem dosyalarını cmdde sildim olay görüntülüyicisinde sorun gözükmüyor @Einstein teşükkür ederim benle uğraştığın için Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-12-22 saat .jpg 297,2 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleme: 24 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... kusura bakma üstad haftasonu evde değildim hatalı oem dosyalarını cmdde sildim olay görüntülüyicisinde sorun gözükmüyor @Einstein teşükkür ederim benle uğraştığın için