The bite Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #1 Sabah açtığımda HDD görmediğini fark ettim, SATA bağlantılarını anakart sata portlarını yerlerini değiştim. Sonra böyle bir hatayla karşılastım, sabit diski çıkardım yine hata devam ediyor. Bu ekranda kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2018
Sabah açtığımda HDD görmediğini fark ettim, SATA bağlantılarını anakart sata portlarını yerlerini değiştim. Sonra böyle bir hatayla karşılastım, sabit diski çıkardım yine hata devam ediyor. Bu ekranda kaldı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.517 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Kasım 2018 #2 DMP dosyasını bize ulaştırman gerekir. Şimdilik söyleyebileceklerim BIOS ayarlarını defaulta alman. RAM bellekleri çıkartıp tekrardan yerine takman.
DMP dosyasını bize ulaştırman gerekir. Şimdilik söyleyebileceklerim BIOS ayarlarını defaulta alman. RAM bellekleri çıkartıp tekrardan yerine takman.