intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #11 Hepsini sildim admini de sildim ve admin dosyası gitti üstüne admin kısayoluda gitti. Konu kapanabilir admin dosyasını buldum. Son düzenleme: 15 Temmuz 2022
Hepsini sildim admini de sildim ve admin dosyası gitti üstüne admin kısayoluda gitti. Konu kapanabilir admin dosyasını buldum.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 15 Temmuz 2022 #12 intikk dedi: Hepsini sildim admini de sildim ve admin dosyası gitti üstüne admin kısayoluda gitti. Konu kapanabilir admin dosyasını buldum. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapsanız daha iyi sebebini @Dutchman hocam önceki sayfada detaylı olarak açıklamış.
intikk dedi: Hepsini sildim admini de sildim ve admin dosyası gitti üstüne admin kısayoluda gitti. Konu kapanabilir admin dosyasını buldum. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapsanız daha iyi sebebini @Dutchman hocam önceki sayfada detaylı olarak açıklamış.