System32 dosyalarının bir kısmı siliniyor

LightTune

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12th 450H - Nvidia GF RTX 4060 - Samsung 1TByte 7.0k/5.1k SSD - 1x16 Crucial RAM - Win11
Meslek
Yazılımcı
RAM
4 GB ram
SSD veya HDD modeli
100 GB SSD, 136 GB HDD
Ekran kartı
Intel(R) HD Graphics
Anakart
DELL Inc. Inspiron 3521
Hocalarım merhaba, System32 dosyasının içinden yanlışlıkla dosya sildim. Geri yükledim ancak hiçbir fayda etmedim. Bilgisayarın rengi grileşti, oyunlar açılmıyor, indirme yapılamıyor, setuplar çalışmıyor ve bilgisayarda bir sürü önemli bilgi ve dosyam var. Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Backup varsa dönmeyi dene yoksa format at.
"bilgisayarda bir sürü önemli bilgi ve dosyam var." hocam bilgisayardaki dosyaların bir kısmı yedeklenemeyecek şeyler. Format atmadan bir çözüm yolu yok mu?

Hocam belki bir ihtimal ama yanlışsam bilgili arkadaşlar düzeltsin: İçindeki diskleri çıkartıp başka bir 120 GB'lık disk takıp içine Windows kurarsan sonra diskini HDD-SSD kutusunın içine yerleştirip sonra USB portundan bilgileri almaya çalışabilirsin.

Cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve oraya sfc /scannow yazın ve sonuna kadar tamamlanmasını bekleyin.
Denendi. Hocam denedim tamamladı ama system dosyaları eksik dedi
Hocam belki bir ihtimal ama yanlışsam bilgili arkadaşlar düzeltsin: İçindeki diskleri çıkartıp başka bir 120 GB'lık disk takıp içine Windows kurarsan sonra diskini HDD-SSD kutusunın içine yerleştirip sonra USB portundan bilgileri almaya çalışabilirsin.
Hmm hocam mantıklı geldi teşekkür ederim.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth deneyin bitmesini bekleyin cmd de hareketsizlik olmasına aldırış etmeyin 10 dakika sonra %20 olur tam bitmesini bekleyin büyük ihtimalle olucak olmazsa Hizmetlerden Windows modül yükleyicisini bulun sağ tıklayın ve Başlat'a Tıklayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı