System32 dosyasındaki winsvcf adlı dosya nedir?

KayraSpectre

Centipat
Daha fazla  
Konuda da belirtiğim gibi System32 dosyasında winsvcf adlı dosya var birdenbire böyle bir dosya belirdi ve virüs olarak algılıyor bilgisayar. Kaspersky kullanıyorum oradan virüs olarak gösteriyordu silmeye çalıştım ama sildikten sonra tekrar geliyor. Başka kişilere sordum onlarda böyle bir klasör yokmuş. Nedir bu bilen var mı? Nasıl silebilirim bilen var mı?

Konuda da belirtiğim gibi System32 dosyasında winsvcf adlı dosya var birdenbire böyle bir dosya belirdi ve virüs olarak algılıyor bilgisayar. Kaspersky kullanıyorum oradan virüs olarak gösteriyordu silmeye çalıştım ama sildikten sonra tekrar geliyor. Başka kişilere sordum onlarda böyle bir klasör yokmuş. Nedir bu bilen var mı? Nasıl silebilirim bilen var mı?

Hocam winsvc mi demek istediniz? Bu dosya servis yönetimiyle ilgiliydi herhalde. System32'yi ellemeyin. Yoksa ellediğiniz el ile size tokat atar. Eğer zarar vermesinden korkuyorsanız verilerinizi yedekleyin. MEGA veri yedekleme için bayağı iyi bir seçenek.

Hocam winsvc mi demek istediniz? Bu dosya servis yönetimiyle ilgiliydi herhalde. System32'yi ellemeyin. Yoksa ellediğiniz el ile size tokat atar. Eğer zarar vermesinden korkuyorsanız verilerinizi yedekleyin. MEGA veri yedekleme için bayağı iyi bir seçenek.

Yok hocam adı winsvcf di PC'ye hafıza kartı taktım oradan geldi yüksek ihtimalle bilgisayarı sıfırladım ama USB ile değil USB olarak formatlayacaktım USB'yi falan görmedi bende bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfırladım sıfırladıktan sonra dosya gitmiş Kaspersky kurdum tarama yaptım temiz olarak gösterdi virüs falan kalmamıştır değil mi hocam?

Yok hocam adı winscvcf di PC'ye hafıza kartı taktım oradan geldi yüksek ihtimalle bilgisayarı sıfırladım ama USB ile değil USB olarak formatlayacaktım USB'yi falan görmedi bende bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sıfırladım sıfırladıktan sonra dosya gitmiş Kaspersky kurdum tarama yaptım temiz olarak gösterdi virüs falan kalmamıştır değil mi hocam?

Hocam kalmamıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı