System32 silinirse ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Bir yanlışım varsa bilmek isterim.
Söylediğiniz şeye katılıyorum tabii ki. Mutlaka araştırılması gereken konular var. Burada bahsedilen System32 dosyası. 9 yaşındaki çocuğa sorsan "bilgisayar bozulur" der. Bilmeyen yoktur. Şimdi "e kardeşim arkadaş belki bilmiyor ki konu açmış?" diyeceksin. Dersen mesajına cevap vermem zaten burada bahsettiğim şey bu değil.

ben denemiştim pc`de mavi ekran bitmiyor

brain.exe.jpg

Söylediğiniz şeye katılıyorum tabii ki. Mutlaka araştırılması gereken konular var. Burada bahsedilen System32 dosyası. 9 yaşındaki çocuğa sorsan "bilgisayar bozulur" der. Bilmeyen yoktur. Şimdi "e kardeşim arkadaş belki bilmiyor ki konu açmış?" diyeceksin. Dersen mesajına cevap vermem zaten burada bahsettiğim şey bu değil.

Bilgisayarın bozulcağını biliyordum ama artık o kadar çok gördümki o FPS yalanını kafam karıştı.

Birkaç gündür TikTok'ta ve Instagram'da görüyorum. System 32'yi silince FPS artıyordu bu gercek mi silince PC sorunsuz çalışıyor mu? Gerçekten ve FPS artıyor mu?
Hocam hatta Windows'u da komple silin. Ben denedim, ortalama 100 FPS bir artış oluyor.

Bilgisayarın bozulcağını biliyordum ama artık o kadar çok gördümki o FPS yalanını kafam karıştı.

Hocam şimdi deniyorum elementary osdayım, bakalım Win 8.1'in System32'sini silince ne olacak.(!)

Aynısını Vista da denemiştim karşıma birkaç kod çıkmıştı, bu kadar. Vista da amacım silmek değildi birazcık yanlışlıkla oldu gibi bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı