CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Ekim 2022 #11 Topcuklu_Araba dedi: Onu da denedim hocam o da bulamadı sadece BitDefender görüyor o da kaldıramıyor virüsü. Genişletmek için tıkla... ESET deneyin bir de
Topcuklu_Araba dedi: Onu da denedim hocam o da bulamadı sadece BitDefender görüyor o da kaldıramıyor virüsü. Genişletmek için tıkla... ESET deneyin bir de
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 29 Ekim 2022 #12 Virüs olduğunu nereden anladınız? Sadece BitDefender buluyor demişsiniz. Öylesine tarama yaparken mi denk geldiniz?
Virüs olduğunu nereden anladınız? Sadece BitDefender buluyor demişsiniz. Öylesine tarama yaparken mi denk geldiniz?
Topcuklu_Araba Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #13 467838 dedi: Virüs olduğunu nereden anladınız? Sadece BitDefender buluyor demişsiniz. Öylesine tarama yaparken mi denk geldiniz? Genişletmek için tıkla... PC yavaştı hocam ve bir aralar DC hesabım çalınmıştı ama ondan sonra yaptığım tarama temiz çıkmıştı şimdi ise discordstealer görünce hen neden olduğunu anladım. CHRİS W4LKER dedi: ESET deneyin bir de Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam
467838 dedi: Virüs olduğunu nereden anladınız? Sadece BitDefender buluyor demişsiniz. Öylesine tarama yaparken mi denk geldiniz? Genişletmek için tıkla... PC yavaştı hocam ve bir aralar DC hesabım çalınmıştı ama ondan sonra yaptığım tarama temiz çıkmıştı şimdi ise discordstealer görünce hen neden olduğunu anladım. CHRİS W4LKER dedi: ESET deneyin bir de Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hocam
KaanDede Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 585 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Bilgisayarım: 32GB Ram, 512 GB NVME2 SSD, RTX 3060 , AMD 5 5500 , Windows 11 Pro. Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #14 Topcuklu_Araba dedi: Onu da denedim hocam o da bulamadı sadece BitDefender görüyor o da kaldıramıyor virüsü. Genişletmek için tıkla... O zaman format son çareniz.
Topcuklu_Araba dedi: Onu da denedim hocam o da bulamadı sadece BitDefender görüyor o da kaldıramıyor virüsü. Genişletmek için tıkla... O zaman format son çareniz.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2022 #15 Topcuklu_Araba dedi: Onu da denedim hocam o da bulamadı sadece BitDefender görüyor o da kaldıramıyor virüsü. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıfırlayın.
Topcuklu_Araba dedi: Onu da denedim hocam o da bulamadı sadece BitDefender görüyor o da kaldıramıyor virüsü. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıfırlayın.