Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #1 Evet arkadaşlar, canım sıkılıyor biraz. Şöyle ağız tadıyla bir System32'yi silmek istiyorum. Becerebilen var mı, nasıl yapabilirim? Zaten oldum olası sevmezdim. Ben SysWOW64'cüyüm. SysWOW64 bana daha karizmatik gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Evet arkadaşlar, canım sıkılıyor biraz. Şöyle ağız tadıyla bir System32'yi silmek istiyorum. Becerebilen var mı, nasıl yapabilirim? Zaten oldum olası sevmezdim. Ben SysWOW64'cüyüm. SysWOW64 bana daha karizmatik gelir.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #2 Şişman Adam dedi: Evet arkadaşlar, canım sıkılıyor biraz. Şöyle ağız tadıyla bir System32'yi silmek istiyorum. Becerebilen var mı, nasıl yapabilirim? Zaten oldum olası sevmezdim. Ben SysWOW64'cüyüm. SysWOW64 bana daha karizmatik gelir. Genişletmek için tıkla... System32 silerseniz zaten bilgisayarın performansı artar, bende sildim çok iyi oldu. Programlar ile siliniyor, bence hemen silin. (!) Şaka bir yana umarım ironidir.
Şişman Adam dedi: Evet arkadaşlar, canım sıkılıyor biraz. Şöyle ağız tadıyla bir System32'yi silmek istiyorum. Becerebilen var mı, nasıl yapabilirim? Zaten oldum olası sevmezdim. Ben SysWOW64'cüyüm. SysWOW64 bana daha karizmatik gelir. Genişletmek için tıkla... System32 silerseniz zaten bilgisayarın performansı artar, bende sildim çok iyi oldu. Programlar ile siliniyor, bence hemen silin. (!) Şaka bir yana umarım ironidir.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 20 Aralık 2020 #3 Bayatlamadı mı o espri?
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #4 Ciddiyim, System32'yi silmek istiyorum. Klasöre sağ tık yapıp sil komutu verdim ama silmedi.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #5 Şişman Adam dedi: Ciddiyim, System32'yi silmek istiyorum. Klasöre sağ tık yapıp sil komutu verdim ama silmedi. Genişletmek için tıkla... İnternette programlar var, bakabilirsiniz. Sanırım Unlocker programı ile siliniyormuş.
Şişman Adam dedi: Ciddiyim, System32'yi silmek istiyorum. Klasöre sağ tık yapıp sil komutu verdim ama silmedi. Genişletmek için tıkla... İnternette programlar var, bakabilirsiniz. Sanırım Unlocker programı ile siliniyormuş.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 20 Aralık 2020 #6 Direk bu klasörü silsem olur mu ?
TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Şişman Adam dedi: Evet arkadaşlar, canım sıkılıyor biraz. Şöyle ağız tadıyla bir System32'yi silmek istiyorum. Becerebilen var mı, nasıl yapabilirim? Zaten oldum olası sevmezdim. Ben SysWOW64'cüyüm. SysWOW64 bana daha karizmatik gelir. Genişletmek için tıkla... Bence de daha karizmatik
Şişman Adam dedi: Evet arkadaşlar, canım sıkılıyor biraz. Şöyle ağız tadıyla bir System32'yi silmek istiyorum. Becerebilen var mı, nasıl yapabilirim? Zaten oldum olası sevmezdim. Ben SysWOW64'cüyüm. SysWOW64 bana daha karizmatik gelir. Genişletmek için tıkla... Bence de daha karizmatik
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #8 cmd.exe yönetici olarak çalıştır, delete system32
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.924 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #9 @Wake up Samurai Küçüklüğümde pc hızlanacak sanıp system32 yi silmiştim ama format atmayı da böyle öğrendim tabii bu da bir tecrübe . @Şişman Adam Silmeyin. iyi sonuçlar doğurmuyor
@Wake up Samurai Küçüklüğümde pc hızlanacak sanıp system32 yi silmiştim ama format atmayı da böyle öğrendim tabii bu da bir tecrübe . @Şişman Adam Silmeyin. iyi sonuçlar doğurmuyor
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Ocak 2024 #10 Black_eagle 1903 dedi: @Wake up Samurai Küçüklüğümde pc hızlanacak sanıp system32 yi silmiştim ama format atmayı da böyle öğrendim tabii bu da bir tecrübe . @Şişman Adam Silmeyin. iyi sonuçlar doğurmuyor Genişletmek için tıkla... Sonunu düşünen kahraman olamaz
Black_eagle 1903 dedi: @Wake up Samurai Küçüklüğümde pc hızlanacak sanıp system32 yi silmiştim ama format atmayı da böyle öğrendim tabii bu da bir tecrübe . @Şişman Adam Silmeyin. iyi sonuçlar doğurmuyor Genişletmek için tıkla... Sonunu düşünen kahraman olamaz