SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION 0x0000003b Mavi Ekran Hatası

Hüseyin Ayhan

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam Uplay ile kurduğum Assasin's Creed III oyununu oynamaya çalışıyorum. Ancak oyunu oynarken bir anda oyun ve ses takılması yaşıyorum ve hemen ardından mavi ekran. Biraz araştırma yaptım, driver vb. güncellemeleri yaptım ancak çözüme ulaşamadım. Bu nedenle sizlerin tecrübelerinize başvuruyorum. Konu hakkında yardımlarınız rica olunur.

Sistemim:
Asus Strix GTX 960
AMD FX-8350 x8
ASUS M5A97 r2.0
8GB 2x4 Dual RAM

Minidump Dosyası linkte verilmiştir.

İndir minidump rar

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelledim teşekkür ederim. Ancak sorunu hala yaşıyorum. Ekran kartım ısınıyor ve bilgisayar kapanıyor, ekran kartı elimi acıtacak kadar sıcak fakat Asus GPU Tweak programında 45 derece gösteriyor. Sizce sorun nedir? yardımcı olursanız sevinirim.

Düzenleme: Asus GPU Tweak programını sildim bilgisayarı yeniledim ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Mavi ekran almıyorum ancak bilgisayar direk kapanıyor ve yeniden başlıyor, elimi işlemci fanına koyuyorum hem işlemci hem de ekran kartı ikisi de sıcak oluyor. Programlara baktığımda ikisi de soğuk gibi gözüküyor. Konu hakkında yardımlarınız rica olunur.

Sorunu hala yaşamaktayım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı