arda demirel001 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1IC--_YfuuLonBPzO6v7rdgmZn_FGjpc2/view?usp=drive_link RAM 16 gb ram SSD veya HDD modeli hatirlamiyorum Ekran kartı inno3d rtx 3060 ti Anakart Prime B450MK-II İşlemci ryzen 5 5600x Mavi ekran alip duruyorum bu ara. Yardim edebilir misiniz?
Çözüm turko35408 8 Mayıs 2025 BIOS sürümünüz çok eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS sürümünüz çok eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.619 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 8 Mayıs 2025 #2 @arda demirel001 Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar kurar. Riot Vanguard'ı Kaldırmak ve Devre Dışı Bırakmak Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ... support-valorant.riotgames.com Son düzenleme: 8 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
@arda demirel001 Vanguard yazılımını kaldırın. Oyun tekrar kurar. Riot Vanguard'ı Kaldırmak ve Devre Dışı Bırakmak Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ... support-valorant.riotgames.com
sqertt Picopat Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Bilgisayarınız yeni mi efendim? Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.619 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 8 Mayıs 2025 #4 BIOS sürümünüz çok eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS sürümünüz çok eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
i7oVeR Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #5 Sorunun kaynağı %69 PSU ~ % 30 SSD - M.2 SSD ~ %1 RAM. Artı 0 Eksi
KS KS arda demirel001 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #6 Pek anlayamadım herkes farklı bir şey demis ama sorun ne tam olarak arkadaşlar. sqertt dedi: Bilgisayarınız yeni mi efendim? Genişletmek için tıkla... 2 yıl olucak alalı Artı 0 Eksi
Pek anlayamadım herkes farklı bir şey demis ama sorun ne tam olarak arkadaşlar. sqertt dedi: Bilgisayarınız yeni mi efendim? Genişletmek için tıkla... 2 yıl olucak alalı
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.619 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 8 Mayıs 2025 #7 Yazdıklarımı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS arda demirel001 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #8 Tamamdır dersim bitsin deneyeceğim. Artı 0 Eksi
i7oVeR Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #9 arda demirel001 dedi: Pek anlayamadım herkes farklı bir şey demis ama sorun ne tam olarak arkadaşlar. 2 yıl olacak alalı. Genişletmek için tıkla... Domino taşı gibi düşün ilk önce ana kaynağı bulman lazım, benim dediklerimi deneyeceksin. Artı 0 Eksi
arda demirel001 dedi: Pek anlayamadım herkes farklı bir şey demis ama sorun ne tam olarak arkadaşlar. 2 yıl olacak alalı. Genişletmek için tıkla... Domino taşı gibi düşün ilk önce ana kaynağı bulman lazım, benim dediklerimi deneyeceksin.
KS KS arda demirel001 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #10 Arkadaşlar suanlik sıkıntı olmadi BIOS'u guncelledikten sonra o yuzden cozum olarak onu isaretliyorum teşekkürler. Yeni bir şey cikti arkadaşlar arada sirada siyah cizgi cikiyor ekranda. Son düzenleme: 10 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar suanlik sıkıntı olmadi BIOS'u guncelledikten sonra o yuzden cozum olarak onu isaretliyorum teşekkürler. Yeni bir şey cikti arkadaşlar arada sirada siyah cizgi cikiyor ekranda.