"SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Green bsod" hatası

H.B.D

Hectopat
Ayda en az 1-2 kere bu ekranı alıyorum çözümünü bulamadım. BlueScreenView programı bana hatalı olan dosyayı bu gösteriyor.

Sistem özellikleri:
-ASUS B450 mk.
-AMD 3500X.
-ASUS TUF GTX 1660 Super.
- G.Skill Sniper 3000 MHz RAM.

Not BIOS güncel sürücüler güncel tek ses sürücüsü güncel değil onun son sürümünü yükleyince gene Green bsod yiyorum.

Çözen bir babayiğit olursa çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-21_194040.png
    resim_2020-12-21_194040.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemdeki disklerle alakalı bir-iki sorun da vardı ama asıl nedenleri belirttim. Sorun çözülürse hangi cevabın çözdüğünü belirtin. (Gerçi belli de neyse :D )

MSI Afterburner'ı kaldırdım.
Burada disk birleştirme sonuçları.

Eki Görüntüle 794413

Format sıkıntı ya ben dosyalarımı çok karışık tutuyorum. Ama devam ederse bu problem mecbur kalacağım.
Bu arada harddisk ile alakalı olabilir mi?

Yüzde 9 sağlıklı HDD'im varmış. Harddisk senetiel söylüyor ben değil. Yüklediğim Pro sürümü bir iki ayar çekilince yüzde 80'e fırladı.
Eki Görüntüle 794428
Diskinizi onarmayı deneyin. Sorun devam ederse son çözüm format.
Şu an o HDD'yi kullanmam sağlıklı mı?
Şu an hatalı dosya ''ntoskrnl.exe'' olarak görünüyor. ( Yanlış mesajdan alıntı yapmışım pardon xD )

CMD'yi yönetici olarak açın ve oraya chkdsk /f /r yazın. İşlem bitince Y yazın ve sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar otomatik olarak tamire başlayacaktır. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı