SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hata kodu 0x0000003b

baranertan

Hectopat
Daha fazla  
Bu konu hakkında açılmış 4 konu daha var hepsini tek tek inceledim ve oradaki yönergeleri uyguladım. Ama sonuç yine aynı her pc kapat dediğimde mavi ekran geliyor (system_service_exception hata kodu 0x0000003b). Ayrıca güncellemeleri de yükleyemiyorum. Kod 9c57 hatası alıyorum. İşletim sistemim Win7 64 Bit ve orjinal ilgilenecek ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. (Minidump Dosyaları aşağıdaki link de mevcuttur.)

Yandex.Disk

İlgin için teşekkürler. Ekran kartı ve Usb3 başta olmak güncellemesi gelmiş bir çok sürücüyü güncelledim. Regedit hatalarını bulup düzelten programları denedim. Windows bu güncelleme sorunları için olan programını kurup çalıştırdım. Ayrıca virüs programını kaldırıp denedim. Aklıma gelmeyen daha bir çok şey. Bu arada toplu lisans kullanıyorum 8.1 lisansım yok.

Konu halen güncel olup sorunu çözebilmiş değilim. :matrix: Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı