Bilgisayarım, 1 hafta önce oyunlarda durduk yere donup mavi ekran vermeye başladı. Format attım, bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarda herhangi bir problem olmadığını söyleyip, gelip alabileceğimi belirtti. Oyunları tekrar kurdum ve aynı hatayı almaya devam ediyorum. Oyunları, yaklaşık 15 dk oynadıktan sonra anticheat sebebiyle crash veriyor. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum incelerseniz sevinirim.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Anti-cheat oyun dosyalarını içinden sildim ve oyun dosyalarını doğrulattım. Tekrar indirdim, fakat aynı hatayı tekrar verdi ve mavi ekran geldi. Marvel's Rivals oyununu denemek istedim, 15 dakika oynattıktan sonra oyun crash verdi. Farklı bir çözümü var mı? Genel olarak anti-cheat yüzünden olduğunu düşünüyorum, Fortnite'ta ise oyun açılış ekranında kalıyor, anti-cheat crash hatası veriyor ve oyun kapanıyor.
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Anti-cheat yazılımı uygulama olarak görünmediği için Revo'da gözükmüyor .Birden fazla anti cheat dosyasında hata veriyor farklı oyunlarda. oyun dosyasının içinden tek tek silinebiliyor.