Bilgisayarım, 1 hafta önce oyunlarda durduk yere donup mavi ekran vermeye başladı. Format attım, bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarda herhangi bir problem olmadığını söyleyip, gelip alabileceğimi belirtti. Oyunları tekrar kurdum ve aynı hatayı almaya devam ediyorum. Oyunları, yaklaşık 15 dk oynadıktan sonra anticheat sebebiyle crash veriyor. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum incelerseniz sevinirim.
EA25'i sildim, tekrar yükledim. 1 gün oynadım, akşam kapattım. Ertesi gün oyuna tekrar girdim, maçtayken oyun takılıp siyah ekran oluyor ve bilgisayar yeniden başlatıyor kendini. Ethernet kablosunu çıkartıp offline oynamayı denediğimde oyun kapanmadan oynatıyor. Kabloyu takıp denediğimde tekrar aynı sorun ortaya çıkıyor.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...