SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası sonrası RX 570 görüntü vermiyor

Riviyalı Geralt

Hectopat
Öncelikle selam dostlar. RX 570 8 GB ekran kartına sahibim. Dün gelen adrenalin 23.3.2 güncellemesinden sonra ekranımda birkaç kez bozulma meydana geldi. Bugün ise aniden ekran tamamen gitti ve karttan görüntü alamamaya başladım. HDMI kablosunu anakarta bağladığımda ise görüntü alıyorum. Ekran kartı takılıyken çalışıyor fanlar dönüyor ancak ekran alamıyorum. Uzun zamandır kullandığım bir kart ve hiçbir problemi yoktu güncellemeyi yapana kadar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION bu hata kodunu almıştım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki sürüme dönmeyip kaldırdınızmı sürücüyü? O zaman ekran kartı takılı iken AMD sitesinden driver indirip kurun, sonra ekran kartından görüntü almayı deneyin.

Onborad ile sistemi aç. AMD ekran kartını sürücüsünü denetim masasından sil. Aygıt yöneticisinden AMD GPU'yu sürücü kaldır de ve sürücüyü sil seçeneği işaretli. Olsun. Sistemi yeniden başlat 1 kere. Sonra tekrar yeniden başlatırken AMD GPU'yu bağla kablo ile. Yine görüntü gelmezse GPU'da donanımsal sorun var demektir.

Pil ile pek alakalı olmayabilir :)
Herhangi bir gelişme olursa buradan bildirirsiniz.

Evet maalesef ki haklı çıktınız. Sorunum ekran kartından görüntü alamamaktı görüntü alınca sorunum çözüldü lakin bu sefer de oyun oynayamıyorum. Kartım oyun ortasında aniden donuyor atıyor. Kapak açıkken sıcak mı diye dokunayım derken elim yandı. Bu sefer de sürücü çöktü hataları almaya başladım. Gerçekten kartı güncellediğime pişman oldum.

Selam dostlar. Maalesef geçenlerde yaşamış olduğum hata tekrarlandı. Lakin bu sefer BIOS pilini çıkarmama rağmen tekrar görüntü alamamaya başladım. Şu an GPU bağlı ve çalışıyor vaziyette ancak onboarddan görüntü alabiliyorum. Adrenalin 23.3.2 güncellemesinden sonra birkaç kez ekran kartım çöktü ve şimdi ise hiç görüntü alamıyorum. İki gündür kafayı yemek üzereyim... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı