SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ilyas2525

Hectopat
Daha fazla  
PC açılırken mavi ekran hatası geliyor, resetliyor ve tekrar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Bazen kapatırken de oluyor. Bunun dışında stabil çalışırken kesinlikle olmadı. Sadece açılırken ve kapanırken. Minidump dosya linki minidump.rar.

• PC özellikleri: IntelCore i5-8250U ve 8 GB RAM.
  • İşletim sistemi: Windows 10 Home Single Language

CPU-Z kaldırın.
Intel SATA/AHCI Denetleyici sürücüsünü güncelleyin.
Bir de Olay Görüntüleyicisi Raporu istiyorum, çünkü dosyalardan sadece iki şeyi çıkartabildim.

Diskinize tarama yapın.
Fast Boot ayarını kapatın.
Intel SATA AHCI Denetleyicisi ile ilgili uyarılar var. Aygıtın sürücü sürümünü lütfen kontrol edin, eski ise verdiğim linkten 17.9.6.1019 sürümünü yükleyin.

Bu linkten ses sürücünüzü güncelleyin.
Son Güncelleştirme yazısına tıklayın ve en üstte çıkan sürümü indirin.

Diskinize tarama yapın.
Fast Boot ayarını kapatın.
Intel SATA AHCI Denetleyicisi ile ilgili uyarılar var. Aygıtın sürücü sürümünü lütfen kontrol edin, eski ise verdiğim linkten 17.9.6.1019 sürümünü yükleyin.

Bu linkten ses sürücünüzü güncelleyin.
Son Güncelleştirme yazısına tıklayın ve en üstte çıkan sürümü indirin.
diskim ssd yeni aldım şimdi taradım sağlam.(takmadan öncede mavi ekran aynı hatayı alıyordum.)
fast boot. lenovo biosa giriyorum ama bulamadım boot sekmesinde. (Anlamadığımdan olabilir.)
intel sata ahcıyı verdiğiniz linkten yeni sürüme güncelledim başarılı oldu.
Ses dosyasını verdiğiniz linkten indirdim resimdeki aygıt yöneticisi bölümündekilere hangisine uyguladıysam zaten yüklü uyarısı çıktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı