SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatasi

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
RAM
CPU-Z ekte
SSD veya HDD modeli
Patriot Burst 240 GB
Ekran kartı
930M
Anakart
MS-AA8C11
İşlemci
i5-6400
Excel acikken mavi ekran yedim, daha sonra sistem acildiginda "checking Media presence" hatasinin ardindan surekli BIOS'a atmaya basladi. BIOS'tan cikiyorum, o hata. Hatadan sonra direkt BIOS'a tekrar giriyordu. Boot menusunde Windows'ya da SSD gozukmemekle beraber SATA portunda SSD'yi gorebiliyordum. Nihayet BIOS'u varsayilan ayarlarla dondurdugumde PC açıldı, minidump dosyalarini paylasmak istiyorum ancak dosyalar olusmamis. CCleaner gibi programlar kullanmadigim gibi Ali Bey'in bahsettigi ayarlar benimkiyle tipatip ayni.

Güncelleme: C:\Windows\Minidump klasörünü bulamazsanız ayarlarınız kapalı olabilir görseldeki gibi sistem - sistem özellikleri - gelişmiş ayarlar - başlangıç ve kurtarma altından etkinleştirin ve CCleaner gibi programları devre dışı bırakın. Otomatik siliyor olabilirsiniz.

Gecenlerde de CPU fan hatasi vermisti, ardindan bugün mavi ekran. Sorunum neden kaynaklaniyor olabilir ve minidump klasoru neden ortalikta yok. Simdiden teşekkürler.

1640374244230.png

1640374587710.png

1640374601053.png

1640374613598.png

Cihaza RAM yukseltmesi yapmistim, 1 yili askin suredir ilk aldigimda Memtest86 ile kontrol ettikten sonra sorunsuzca kullaniyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

minidump dosyalarini paylasmak istiyorum ancak dosyalar olusmamis. CCleaner gibi programlar kullanmadigim gibi Ali Bey'in bahsettigi ayarlar benimkiyle tipatip ayni.

Sorunum neden kaynaklaniyor olabilir ve minidump klasoru neden ortalikta yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı