Çözüldü "System_servıce_exceptıon" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paister

Megapat
Merhabalar, bilgisayarımda şu zamana kadar hiçbir sıkıntı olmadı ve 5 yıldır kullanıyorum. 3 yıl önce sadece ekran kartını değiştirdim, böyle bir hata ile karşılaştım. Şu anda bilgisayar açık ve hiçbir tuş çalışmıyor. Yüzde 0 tamamlandı yazan yer aynı şekilde kalmış vaziyette birkaç gün önce 1 kere daha olmuştu fakat çok aldırmamıştım şimdi yine olunca meraklandım. Bilgisayarı yeniden bilgisayar kasasında bulunan tuş ile mi başlatacağım? Önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden.

20200911_132452.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile kaldırıp kendi sitesinden kurun ya da Geforce ile. Ben dump dosyasından çıkan sonuçları söylüyorum sadece yapıp yapmamak sana kalmış.
Sorununuz çözüldü mü?
1599821153975.png

Microsoft'un kendi sayfasında şöyle bir cevap var denemeni öneririm.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi
Tekrar vermesini bekleyebilirsiniz. Başlangıç ve kurtarma ayarlarını düzgün yaptınız mı?

%0 da kaldığı için dump dosyası oluşmuyor bu yüzden direk olarak çözüm gösterdim.
Kendi Iq seviyenize gülücük atabilirsiniz.

Evet, Ali Güngör'ün attığı fotoğrafta olanın aynısını yaptım. Hatanın tekrar oluşmasını beklemeliyim o zaman teşekkür ediyorum, bilgisayar da bulunan işlemci 4. nesil i5 4670 işlemci ve Opera üzerinde biraz fazla sekme açtım 20 tane kadar. Belki o yüzden veriyor da olabilir ama şu anda bir sıkıntı yok, görev yöneticisine baktığımda da çok fazla yük bindiğini görmüyorum. Şimdi Dengsiz'in attığı yöntemi uyguluyorum ve böyle bir şeyle karşılaştım.

Ekran Alıntısı.JPG

Microsoft un yazdıkları pek işe yaramıyor. Ve bunun Iq ile alakası yok.

Yüzde 0 tamamlandı yazan yer aynı şekilde kalmış vaziyette

Mesajı okumadığınızı anlıyorum sadece buradan.

"Aaaa mavi ekran hemen dump dosyası istemeliyim..."
Evet, Ali Güngör'ün attığı fotoğrafta olanın aynısını yaptım. Hatanın tekrar oluşmasını beklemeliyim o zaman teşekkür ediyorum, bilgisayar da bulunan işlemci 4. nesil i5 4670 işlemci ve Opera üzerinde biraz fazla sekme açtım 20 tane kadar. Belki o yüzden veriyor da olabilir ama şu anda bir sıkıntı yok, görev yöneticisine baktığımda da çok fazla yük bindiğini görmüyorum. Şimdi Dengsiz'in attığı yöntemi uyguluyorum ve böyle bir şeyle karşılaştım.

Eki Görüntüle 664414

Tekrar verdiğinde diğer çözüme geçin.
Ayrıca opera da fazla sekme açmanız işlemcinin pek bi umrunda olmaz raminiz daha çok sıkıntı çıkartır o durumda. O yüzden olduğunu zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı