SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

ayberk5535

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar herkese.
Arkadaşımdan yeni satın aldığım sistemin 2. gününde ilk önce mavi ekran yedim, daha sonra BIOS'ta donma, en sonunda da ekranda görüntü yok 3 kez bip sesi geliyor.
Mavi ekran hatası şu: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Muhtemelen formattan sonra eski appdata dosyalarını aldığım için oldu. Bunu geçtim BIOS'ta donmalar oluyordu. BIOS pili çıkartıp sıfırlayıp güncellemek istedim. Sıfırlandıktan sonra birkaç kez bip sesi geldi üstte yazandan. Daha sonra da açıldı BIOS güncelleme bitti, yeniden başlatırken (otomatik) hiç ekrana görüntü gelmedi. Sonrasında ise her kapatıp açtığımda aynı şey 3 bip sesi 2 kez sonra hiçbir şey yok her şey çalışıyor görüntü yok. Araştırdım bellek sorunu olduğunu gördüm bellekleri yer değiştirdim, tekli denedim olmadı. Bellekleri kontrol etmek amaçlı diğer kasama taktım sorun yok açıldı. Tekrar BIOS pilini çıkarıp sıfırladım hala aynı sorun. Benim düşüncem BIOS sorunu olduğu yönde. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Çözüm için yardımcı olabilecek birisi var mı?
Anakart: ASUS Prime B450M-K
İşlemci: R3 2200G.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bilgisayar açılıyor mu ve bip sesi verdiği zaman kaç bip sesi çıkarttı?
Bu bize net bir şey de söyleyebilir.

Masaüstüne gelemediğinizi varsayıyorum o yüzden Dump dosyası paylaşın diyemiyorum.

Şu an bilgisayar açılıyor mu ve bip sesi verdiği zaman kaç bip sesi çıkarttı?
Bu bize net bir şey de söyleyebilir.

Masaüstüne gelemediğinizi varsayıyorum o yüzden Dump dosyası paylaşın diyemiyorum.

Şu an blgisayar açılmıyor ve bip sesi geldiği zaman 3 bip sesi geliyor.
3 bip sesininne olduğuna baktım bellek sorunuymuş. RAM'leri çıkartıp tek tek denedim, yerlerini değiştirdim ama olmadı. RAM'ler mi sorunlu acaba diye diğer kasama taktım sorunsuz çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı