SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ve MEMORY_MANAGEMENT hatası

İşletim sistemi
Windows 10

eakar42

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Her gün sürekli günde en az 15-20 mavi ekran hatası alıyorum. Hepsi de farklı hatalar. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• pc.PNG
    12,5 KB · Görüntüleme: 62
  • pc2.PNG
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
  • WhatsApp Image 2021-07-08 at 17.22.10 (1).jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 48
  • WhatsApp Image 2021-07-08 at 17.22.10.jpeg
    174,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bilgisayara erişebiliyor musunuz? Erişebiliyorsanız;
Ancak buradan gördüğüm kadarıyla;
Memtest86 ile RAM testi yapın.
AMD sürücülerinizi güncelleyin.

RAM testi yaptım bir sıkıntı çıkmadı.Bütün sürücüleri de güncelledim ama sürekli mavi ekran hatası alıyorum.Minidump raporunu yükledim.

Memtest86 ile yaptım. Sürücüleri AMD sitesinden güncelledim.

Şimdi dump dosyalarınızı gördüm. Analiz edip geliyorum. Ayrıca siz güncelledikten sonra mı hatalar oldu?
@eakar42 HD Tune ile error scan ve health kısımlarını paylaşın. Bir dosya tam oluşmamış. Bunu Memtest86 üzerinde bir hata olmadığını varsayıp söylüyorum.

Şimdi dump dosyalarınızı gördüm. Analiz edip geliyorum. Ayrıca siz güncelledikten sonra mı hatalar oldu?
Hayır önceden de vardı.Bilgisayardan pek de anlamıyorum zaten.Driverları güncelleyebileceğim daha iyi yerler var mı?

Hayır önceden de vardı. Bilgisayardan pek de anlamıyorum zaten. Driverları güncelleyebileceğim daha iyi yerler var mı?

Mesajımı dosyalarınızı analiz edip düzenledim. Onların test sonuçlarını atabilir misiniz? Ayrıca emin olmak için Memtest'i tekrar yapar mısınız? Çift modül kullanıyorsanız ikisi de ayrı ayrı test edin lütfen. Sürücüleri elle güncellemek dışında bir yer kullanmayın.

HD Tune ile error scan taraması yapıyorum birazdan raporu atacağım ama health kısmı boş gözüküyor.

Dosya Ekleri

• HDTune_Health_SATA_SSD.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…