Memtest86 ile USB üzerinden RAM testi yap. Ayrıca Kaspersky indirip virüs taraması yap, dosyalardan birinde bir keylogger virüsünün takma adını gördüm, ne olur ne olmaz tarat sistemi. Ayrıca Social Club uygulamasını da kaldırıp tekrar kur.
@Murat5038 usta da baksın senin dosyalara. RAM arızası aşikar fakat görsün kendisi. Belki benim göremediğim bir şeyi görür. Etiketledim görünce gelecektir.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Uyumlu bellek alın, ala ala uyumsuz olanı almışsın. RAM ve Windows güncellemeleri kaynaklı.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Uyumlu bellek alın, ala ala uyumsuz olanı almışsın. RAM ve Windows güncellemeleri kaynaklı.