Çözüldü "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Hasan H

Hectopat
RAM
4 GB 1600 Mhz SODIMM
SSD veya HDD modeli
TOSHIBA MQ01ABF050 HDD
Ekran kartı
GT840M - İntel HD Graphics 4600
İşlemci
İntel İ3 4100M 2.50Ghz
Öncelikle merhaba,

Bu gece NVIDIA GeForce Experience sayesinde bir ekran kartı güncellememin olduğunu fark ettim.
Ve güncellemek için NVIDIA GeForce Experience'e girdim. Hızlı kurulum seçeneğini kullandım bir süreliğine bilgisayarın başından ayrıldım ve geri döndüğümde bir uygulama ile ilgili bir hata verdiğini gördüm ve önemsemedim daha sonra aynı şekilde tekrar hızlı kurulum seçeneğini kullanarak sürücüyü güncellemeye çalıştım bir süre geçti ve bir hata almadan yükleme barının yarısından fazlası tamamlanmıştı ancak bir anda mavi ekran hatası yani BSoD aldım.
Ekran kartı sürücüsü ile ilgili bir BSoD aldığımda her defasında minidump klasörünün boş olduğunu fark ettim. Bu sebepten ötürü bir şey yapamadım.

Minidump dosyasını altta paylaştım ancak hata ile alakalı bilgiyi yine de vereyim.

SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Başarısız: nvlddmkm.sys

Minidump dosyam

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bahsettiğiniz gibi, NVIDIA ekran kartı sürücüsünde problem var.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın:

Bu sürücüyü kurun:

Ek olarak, Intel sürücünüzü ve Wi-Fi adaptörün sürücüsünü de güncelleyebilirsiniz. Bulabilirseniz klavye sürücüsünü de.

Bu sürücüyü kurun:

Ek olarak, Intel sürücünüzü ve Wi-Fi adaptörün sürücüsünü de güncelleyebilirsiniz. Bulabilirseniz klavye sürücüsünü de.

Çözüm

Bu sürücüyü kurun:

Realtek RTL8723AE kablosuz lan 802.11n PCI-e nıc.
Bu Wi-Fi adaptörününe uygun bir sürücü bulamadığımı hatırlıyorum, hocam rica etsem yardımcı olur musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı