Güncel olan diğer Technopat konularına baktığımda onlarda da vgk.sys sürücüsü 31 Ağustos gözüküyor. Herhalde güncelliğiyle alakalı bir sıkıntı yok ama 1 ay kadar eski duruyor evet. Valorant yüklü olmadığı için onaylayamıyorum tabii.
- Bu mavi ekranları almaya başlamadan hemen önce herhangi bir program yüklediniz mi?
- Veya daha önce yüklü olsa bile uzun süre çalıştırmayıp şu sıralar çalıştırdığınız bir program oldu mu?
- Valorant'ı, dolayısıyla Vanguard'ı açarken arkada herhangi bir program açık olmasın. Belki de bir çakışma söz konusu, bir de öyle deneyin.
- Windows Update üzerinden en son sürüm güncelleştirmelerini de yapın.
- Nvidia ekran kartlarına 517.48 güncellemesi geldi, onu da yapabilirsiniz. Sizdekinin tarihi 14 Eylül görünüyor ama belki bir önceki sürümdür.
Bu arada sizle tıpatıp aynı hatayı alan diğer bir arkadaş aşağıdaki konuda formatla çözdüğünü söylemiş. Evet format iyidir ama uğraştırdığı, vakit harcadığı için her zaman en iyi çözüm olmayabilir. Son çare olarak uygulayabilirsiniz.
Valorant'ın simgesine tıkladığım an, ya da benim gözlemlerim Görev Yöneticisi'nden hizmetler kısmını açıp baktığıma göre vgc servisi basladıgı an BSoD yiyorum. Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. Silip yukledim sorun halen devam ediyor. GPU Driver: WHQL 22.5.1 (22.9.1 surumude mevcut...
Ama belki hataya farklı bir bakış açıyla bakıp ekstra bir çözüm önerisi/yorum katacak arkadaşlar olabilir. Format atmadan önce bekleyebilirsiniz.