spartakboskova Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 87 1 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Yarım saat kadar önce mavi ekran hatası aldım. Sebebini merak ediyorum. DMP dosyalarını ekliyorum. Teşekkürler şimdiden dmp
Merhabalar. Yarım saat kadar önce mavi ekran hatası aldım. Sebebini merak ediyorum. DMP dosyalarını ekliyorum. Teşekkürler şimdiden dmp
Çözüm ViooYa 1 Kasım 2020 Bluetooth sürücünüz ile alakalı. Ürün Destek | Acer Türkiye Acer ürününüzün sayfasına girerek Bluetooth cihazınız için uygun olan sürücüyü hangisiyse ( Intel ve Atheros ) güncelleyin.
Bluetooth sürücünüz ile alakalı. Ürün Destek | Acer Türkiye Acer ürününüzün sayfasına girerek Bluetooth cihazınız için uygun olan sürücüyü hangisiyse ( Intel ve Atheros ) güncelleyin.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 1 Kasım 2020 #2 @Bora Dere @Enes3078 @ViooYa Artı 0 Eksi
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 1 Kasım 2020 #3 Bluetooth sürücünüz ile alakalı. Ürün Destek | Acer Türkiye Acer ürününüzün sayfasına girerek Bluetooth cihazınız için uygun olan sürücüyü hangisiyse ( Intel ve Atheros ) güncelleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bluetooth sürücünüz ile alakalı. Ürün Destek | Acer Türkiye Acer ürününüzün sayfasına girerek Bluetooth cihazınız için uygun olan sürücüyü hangisiyse ( Intel ve Atheros ) güncelleyin.
KS KS spartakboskova Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 87 1 Kasım 2020 #4 ViooYa dedi: Bluetooth sürücünüz ile alakalı. Ürün Destek | Acer Türkiye Acer ürününüzün sayfasına girerek Bluetooth cihazınız için uygun olan sürücüyü hangisiyse ( Intel ve Atheros ) güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim. Driverları yükledim tekrar. Umarım bir daha hata almam. Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: Bluetooth sürücünüz ile alakalı. Ürün Destek | Acer Türkiye Acer ürününüzün sayfasına girerek Bluetooth cihazınız için uygun olan sürücüyü hangisiyse ( Intel ve Atheros ) güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim. Driverları yükledim tekrar. Umarım bir daha hata almam.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 1 Kasım 2020 #5 spartakboskova dedi: Teşekkür Ederim. Driverları yükledim tekrar. Umarım bir daha hata almam. Genişletmek için tıkla... Alırsanız yeni oluşan dosyaları bizimle paylaşın, inceleyelim. Artı 0 Eksi
spartakboskova dedi: Teşekkür Ederim. Driverları yükledim tekrar. Umarım bir daha hata almam. Genişletmek için tıkla... Alırsanız yeni oluşan dosyaları bizimle paylaşın, inceleyelim.