SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M mavi ekran hatası

fatih6060

Hectopat
Minidumpları atıyorum. Ben baktım dosyalara, pek bir şey anlamadım.

Wireless adaptör sürücünü güncelle.

BattlEye kaldır.

Ekran kartı sürücünü güncelle.

BattlEye'den mi kaynaklı
Wirrles kartını kullanmıyorum sökerim ekran kartından mı RAM'den mi reyis çünkü son birkaç gündür ekranda çizgiler çıkıyordu ekran kartıını ısıtıım çipi çizgiler daha çıkmıyor ekran kartının son sürüm driveri yüklü sitesinden yükledim HD 4870 normal versiyon X siz.

1) Hızlı başlat özelliğini kapatın.

2) Linksys Wireless-G aygıtınızın sürücüsünü güncelleyin. Kullanmıyorsanız direkt olarak sökün.

3) Ses sürücünüzü güncelleyin.

4) BattlEye kaldırın.

5) Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp WHQL sürücü kurun. DDU rehberi aşağıda yer alıyor.

6) Aşağıdaki DISM rehberinin ilk 3 komutunu sırasıyla uygulayın.

Sorun çözülürse bildirmeyi unutmayın.

Sistemim Windows 10 hangisini indiriyim Windows 8 mi 7 mi olan 7 olan 13.9 Windows 8 olan 13.1 hangisi indiriyim WHQL olan hangisi.
Bir de ben BattlEye ile oyun oynuyorum silsem geri yüklenir.
WHQL olan Radeon Software bu sürücüler ancak benim ekran kartımda bunlar yok.

Son düzenleme:
Sorun ne durumda?

Sanırım sorun ekran kartından sıkacıklık testi yaptım FurMark'ta 120 dereceye çıktı PC reset attı ekranda çizgiler çıktı sonra fön makinesı ile 5 dk ısıttım şimdilik çözüldü ama sıcaklık yüksek termal macun alacağım Max 20 TL 22 TL kadar macun linki atar mısınız kaliteli bir şey olsun çok az olmasın işlemciyede sürüceğim.

MX-4 alın geçin de ekranda çizgiler iyiye işaret değil. OCCT ile 5 dakika 3D testi ve 10 iterasyon VRAM testi uygulamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…