Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 18 Eylül 2022 #1 System32 konumunda SystemSettingsBroker.exe adında bir dosya var ve az önce büyük ihtimal virüs girdi bilgisayara bu uyarı geldi. Bu yüzden korktum açıkçası. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmasam sorun olur mu?
System32 konumunda SystemSettingsBroker.exe adında bir dosya var ve az önce büyük ihtimal virüs girdi bilgisayara bu uyarı geldi. Bu yüzden korktum açıkçası. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmasam sorun olur mu?
Çözüm ExcellentRatio 18 Eylül 2022 Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm.
Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm.
ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #2 Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm.
KS KS Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 18 Eylül 2022 #3 ExcellentRatio dedi: Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim deneyeceğim şimdi. ExcellentRatio dedi: Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çalıştı ben yedek olsun diye aynı anda Malwarebytes indirdim 19 tane virüs çıktı. Son düzenleme: 18 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
ExcellentRatio dedi: Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim deneyeceğim şimdi. ExcellentRatio dedi: Yeniden başlatma. Daha gelişmiş bir antivirüs yazılımı indir onunla temizlemeye çalış. Kaspersky öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çalıştı ben yedek olsun diye aynı anda Malwarebytes indirdim 19 tane virüs çıktı.