Sysuidarktheme.apk nedir?

Umut gul123

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Android 8.1.0 GO sürümü kullanıyorum. Telefonda karanlık tema yok ama böyle bir şey buldum bu ne demek oluyor. Beni aydınlatabilir misiniz?

Sistem arayüzü koyu tema görünümü diye geçiyor. Ancak böyle bir APK neden olsun ki?

Hocam reklamlardan otomatik inmiş olabilir. Silin bence bir işe yaradığıda yok.

Vendor dosyasının içinde. Büyük ihtimal sistemle alakalı. Vendor klasörüne girebildiyseniz root yetkiniz de var demektir. Hangi uygulamalara yetki verdiniz? Anormal bir şey olduğunu sanmıyorum.

Custom recovery var mı varsa .APK.bak olarak değiştir birşey olmazsa önemli değildir.

Arkadaşlar ben Android 8.1.0 GO sürümü kullanıyorum. Telefonda karanlık tema yok ama böyle bir şey buldum bu ne demek oluyor. Beni aydınlatabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1060546
Telefondan virustotal'e gir dosya seçe tıkla, oradan bu dosyayı bulup onayla. Bi tarasın 6KB ta zararlı bir şey olacağını zannetmiyorum ama içine sinsin.

Vendor dosyasının içinde. Büyük ihtimal sistemle alakalı. Vendor klasörüne girebildiyseniz root yetkiniz de var demektir. Hangi uygulamalara yetki verdiniz? Anormal bir şey olduğunu sanmıyorum.

Root yetkisi yok sadece dosya yöneticisi kullanarak telefonu çökmeden dolayı kontrol ederken tesadüfen buldum.
Telefondan VirusTotal'e gir dosya seçe tıkla, oradan bu dosyayı bulup onayla. Bir tarasın 6KB'ta zararlı bir şey olacağını zannetmiyorum ama içine sinsin.

Zararlı olduğundan değil lakin ben o APK dosyasını kurursam karanlık temayamı geçecek merak ettiğim oydu yani ne işe yaradığını merak etmiştim.

O zaman sistemle ilgili bir şeydir. Başka bir uygulamanın koyduğu değil yani. Büyük ihtimal sistem temasını karanlık yapıyor. Açın deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…