Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #1 Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi bilgisayarıma format attım ve SysWOW64 dosyalarına falan bakıyordum bir baktım bu kadar dosya var. Bu kadar olması normal mi sizce? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,9 KB · Görüntüleme: 65 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2022
Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi bilgisayarıma format attım ve SysWOW64 dosyalarına falan bakıyordum bir baktım bu kadar dosya var. Bu kadar olması normal mi sizce?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Olabilir, bunlara dokunmayın ve elle DLL atmayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.133 Makaleler 26 Çözümler 520 5 Kasım 2022 #3 5K küsur dosya ve klasör var, normal. Artı 0 Eksi
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Kasım 2022 #4 Fotoğrafı sanırsam tam olarak çekememişsiniz fakat, SysWOW64'ün içerisinde sistemin stabil çalışabilmesi için gerekli dosyalar var. Artı 0 Eksi
Fotoğrafı sanırsam tam olarak çekememişsiniz fakat, SysWOW64'ün içerisinde sistemin stabil çalışabilmesi için gerekli dosyalar var.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #5 Dosyaları kaldırmayın. Aksi takdirde sistem dosyalarını bozabilirsiniz. Ayrıca sayın moderatörün söylediği gibi manual olarak dosya da atmayın. Artı 0 Eksi
Dosyaları kaldırmayın. Aksi takdirde sistem dosyalarını bozabilirsiniz. Ayrıca sayın moderatörün söylediği gibi manual olarak dosya da atmayın.
KS KS Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #6 Format atmadan önce manuel olarak dosya attığım için format atmıştım belki onlar mı kaldı diye bir şüphem vardı o yüzden bu soruyu sormuştum. Rufiq Cavadov dedi: Dosyaları kaldırmayın. Aksi takdirde sistem dosyalarını bozabilirsiniz. Ayrıca sayın moderatörün söylediği gibi manual olarak dosya da atmayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Format atmadan önce manuel olarak dosya attığım için format atmıştım belki onlar mı kaldı diye bir şüphem vardı o yüzden bu soruyu sormuştum. Rufiq Cavadov dedi: Dosyaları kaldırmayın. Aksi takdirde sistem dosyalarını bozabilirsiniz. Ayrıca sayın moderatörün söylediği gibi manual olarak dosya da atmayın. Genişletmek için tıkla...
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #7 Halil_mi dedi: Format atmadan önce manuel olarak dosya attığım için format atmıştım belki onlar mı kaldı diye bir şüphem vardı o yüzden bu soruyu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, onlar kalmaz. Sistemin kurdukları ve sizin kurduğunuz Redist paketleri falan varsa bunlar atılır. Artı 0 Eksi
Halil_mi dedi: Format atmadan önce manuel olarak dosya attığım için format atmıştım belki onlar mı kaldı diye bir şüphem vardı o yüzden bu soruyu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, onlar kalmaz. Sistemin kurdukları ve sizin kurduğunuz Redist paketleri falan varsa bunlar atılır.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #8 Halil_mi dedi: Format atmadan önce manuel olarak dosya attığım için format atmıştım belki onlar mı kaldı diye bir şüphem vardı o yüzden bu soruyu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Eğer manual olarak bir dosya ya da dosyalar attıysanız temiz kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Zira için rahat etmiş olur. Artı 0 Eksi
Halil_mi dedi: Format atmadan önce manuel olarak dosya attığım için format atmıştım belki onlar mı kaldı diye bir şüphem vardı o yüzden bu soruyu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Eğer manual olarak bir dosya ya da dosyalar attıysanız temiz kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Zira için rahat etmiş olur.